11 tipuri de portofele pentru femei

Un portofel este folosit in mod traditional pentru a stoca numerar intr-un mod mai sigur. Odata cu trecerea timpului si cu nevoile in schimbare ale oamenilor, portofelele au fost dezvoltate si modificate, pentru a stoca carduri si alte elemente utile. Unele portofele de dama depoziteaza monede, in timp ce altele pot transporta toate elementele esentiale pentru o calatorie. La fel ca hainele tale, portofelele spun multe despre tine si stilul tau.

Iata o lista cu tipuri de portofele pentru femei:

1. Portofelul pentru monede

Un portofel pentru monede este un portofel simplu, cu un compartiment pentru stocarea monedelor si o serie de sloturi pentru a stoca carduri. Datorita faptului ca are forma perfecta pentru a se potrivi in buzunare, portofelele pentru monede sunt alegerea perfecta pentru zilele in care preferati sa calatoriti lejer.

2. Portofelul bi-fold

Portofelele bi-fold au doua pliuri si este unul dintre cele mai utilizate portofele. In mod normal, acest portofel are un compartiment lung pentru bacnote si mai multe compartimente mici pentru carduri, carti de identitate si chitante. Cu o grosime medie, un portofel bi-fold poate fi usor depozitat in posete, dar si buzunarele din spate.

3. Portofelul tri-fold

Tri-fold-urile sunt portofele mai mari, spatioase, cu trei compartimente de stocare care se pliaza in centru. Cu compartiment pentru monede, mai multe sloturi pentru carduri pe pliurile exterioare si un slot vertical lung in centru, acest portofel poate stoca mult mai mult decat un bi-fold obisnuit. Portofelele tri-fold sunt de obicei mult mai subtiri decat bi-fold-urile, in ciuda faptului ca ofera mult mai mult spatiu.

4. Portofelul husa pentru card

Similar cu un portofel de monede, portofelele pentru carduri sunt menite sa poarte cardurile si ceva bani. Portofelele pentru carduri sunt mici, subtiri, de obicei la indemana pentru o deplasare rapida la magazinul din colt, la sala, etc. Numarul de sloturi pentru carduri poate varia de la 2 la 12.

5. Portofelul clips de bani

Din moment ce portofelele pentru femei nu sunt cu adevarat prietenoase cu buzunarul, geanta a devenit un accesoriu obisnuit. Un portofel clips de bani are grija de asta. Portofelul clips de bani este un dispozitiv folosit pentru a stoca numerar si carti de credit intr-un mod compact. Aceasta este o alegere populara in randul femeilor, ca urmare a dimensiunii si capacitatii sale de a se potrivi in buzunare.

6. Portofelul tip poseta

Portofelul de dama, tip poseta, este folosit pentru a transporta bani si obiecte personale mici. Compartimentele au diferite forme sau dimensiuni, si pot fi clasice sau tip organizator. Portofelele tip poseta pot fi utilizate pentru utilizarea de zi cu zi, dar sunt de obicei purtate ca accesoriu pentru ocazii speciale.

7. Portofelul tip poseta cu snur

Un portofel tip poseta cu snur este un portofel din piele care are atasat un snur, curelusa sau lant, pentru a fi purtat peste umar. Pe langa faptul ca ofera avantajele unui portofel tip poseta obisnuit, va permite si beneficiul de a merge cu mainile libere

8. Portofelul subtire

In ciuda dimensiunilor sale, aceste portofele sunt deosebit de spatioase si confera tinutei tale un aspect simplu si sofisticat. Proiectat pentru a va oferi cat mai mult spatiu, portofelul subtire se incadreaza cu usurinta in buzunarul din spate sau din fata.

9. Portofelul de incheietura

Acesta este un portofel mic, dotat cu o curelusa care va inconjura incheietura mainii. Pe langa faptul ca este o modalitate convenabila de a va transporta toate elementele esentiale, acest portofel poate fi folosit si ca organizator sau purtator de chei. De asemenea, daca doriti sa mergeti cu mainile libere, acesta poate fi de depozitat in buzunare.

10. Portofelul de calatorie

Oricine poate fi calator, deci oricine poate detine un portofel de calatorie. Aceste portofele ofera suficient spatiu pentru a va depozita pasaportul, biletul de avion, biletul de imbarcare, bani sau carduri, toate intr-un singur loc. Cei care calatoresc in familie, grupeaza intr-un portofel de calatorie 2-3 pasapoarte pentru a face calatoria mai usoara.

11. Portofelul business

Portofelul business este un portofel mare, alungit, care se potriveste cel mai bine pentru depozitarea cecurilor, facturilor, chiar si a pasapoartelor. Aceste portofele sunt extrem de versatile si pot fi folosite si ca alternativa la portofelele de calatorie.

Banii si cardurile dvs. sunt in siguranta atunci cand le glisati in interiorul unuia dintre portofelele de dama achizitionat din oferta noastra. Descopera gama completa de portofele de dama la items.ro.