Consilierul ochelarilor de soare pentru barbati
Găsirea perechii potrivite de ochelari de soare pentru barbati, poate fi cu adevărat dificilă. Așadar, dacă esti în căutarea unei perechi de ochelari de soare pentru tine sau bărbatul special din viața ta, nu căuta prea departe! La items.ro găsiți ochelari de soare care să se potrivească perfect pe fața dvs. și care vă ajută în accentuarea celor mai bune forme. 

Înainte de a cumpăra ochelari de soare, trebuie să-ți cunoști alinierea ochilor și forma feței, deoarece, nu toti ochelarii se potrivesc feței tale. Chiar dacă bărbații au mai puține accesorii de purtat, aceștia își pot transforma cu ușurință întregul aspect cu o pereche de ochelari de soare. Modelul pe care il cumpărați trebuie să vă protejeze ochii de lumină, vânt și murdărie. Dacă faceți sport, ar trebui să cumpărați ochelari care vă protejează ochii de strălucirea soarelui.

In cazul in care cumpărați ochelari de soare pentru prima dată, este recomandat să ii cumpărați personal, după ce încercați mai multe perechi, astfel încât să puteți afla ce vi se potrivește cel mai mult.

 

Din ce in ce mai multi barbati aleg stilul clasic - RETRO

AVIATOR

Ochelarii de soare Aviator sunt un element indispensabil pentru toți bărbații. De câte ori ați observat o celebritate hollywoodiană purtând ochelari aviator? De multe ori, nu? Asta pentru că sunt de înaltă calitate și au lentile polarizate care ii fac sa arate bine tot anul.

CALATOR

Acesti ochelari de soare au fost introduși de Ray Ban în anii 1950 și au fost la modă incă de atunci. De obicei sunt realizati cu lentile colorate slab, care sunt minunate pentru sezonul de vară.

 

 

 

Alegerea dintre aceste două rame este la fel ca atunci cand alegem intre mere și portocale. Sunt foarte diferite la propriu, si foarte faine amandoua. Ambele au stiluri clasice, iconice, iar la sfârșitul zilei, dacă trebuie să alegi o rama, o alegi pe cea care îți place mai mult și care se potrivește mai bine stilului personal.

 

Inainte de a cumpăra o pereche de ochelari de soare, este bine sa tineti cont de:

  • Protecția împotriva razelor UV ușoare și nocive
  • Culoarea și materialul lentilelor
  • Dimensiunea ramei și materialul acesteia

 

PS: Găsește o pereche de ochelari care se imbina cu formele feței tale, se potriveste cu atitudinea ta și completează felul în care te îmbraci.