Sfaturi pentru inlocuirea curelei de la ceas

Cureaua este una dintre cele mai importante parti ale unui ceas, s i, datorita faptului ca este partea cea mai expusa, poate fi usor deteriorata. Deci, ce faci daca ai nevoie sa inlocuiesti cureaua ceasului? I n acest articol vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare.

Curelele pentru ceasuri pot fi gasite cu usurinta la magazinele de profil. Cu toate acestea, înainte de a cumpara o curea nouă, există câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere:

1. Ceasul dvs. permite inlocuirea curelei?

Unele companii de ceasuri au cateva modalitati particulare de a configura prinderile curelei, astfel ca, fac imposibila montarea unei curele aleatorii. Acestea necesita curele proprii, care pot fi ceva mai dificil de gasit si un pic mai scump.

Cu toate acestea, curele proprii sunt mai degrabă, cu excepția prezentelor producatorilor de ceasuri folosesc stilul traditional bazat pe bare cu arc, care va permite sa schimbati cu usurinta curelele.

In cazul unei bratari, va fi mereu cel mai bine sa verificati daca puteti gasi un producator care creeaza sau bratara speciala pentru modelul dvs. de ceas. I n acest fel, potrivirea va fi mult mai precis.

Deci, trecem la urmatorul pas!

2. Aflati latimea ceasului

Pentru ca cureaua dvs. de ceas sa se potriveasca, va trebui sa stiti ce dimensiune se potriveste mai bine ceasului. Consultați secțiunea „band witdth” în specificațiile ceasului dumneavoastră.

De obicei, chiar dacă curelele și ceasurile au notate latimea în mm, în unele cazuri, ceasurile au dimensiuni inegale. De exemplu, unele modele de ceasuri barbatesti au latimea benzii de 19 mm si respectiv 21 mm, astfel ca, veti avea nevoie de rabdare pana gasiti curele pentru aceste dimensiuni.

Evident, poti folosi o cura mai mica pe un ceas mai mare, dar va fi putin mai libera. S-ar putea ca acest lucru sa nu fie pe placul dvs., asa ca incercati mai bine latimea potrivita.

3. Alegerea stilului

A tunci cand faceti cumparaturi pentru inlocuirea curelei de ceas, este intotdeauna bine sa tineti cont de stilul ceasului dvs. si in ce situatii va astepti sa iti duci ceasul. De exemplu, nu ar trebui sa pui o cura colorata din nylon pe un ceas asortat cu imbracaminte clasica. Pentru piesele vestimentare, pastrati stilul de curare realizata din piele si otel, dar nu ezitati sa explorati si sa incercati noi culori pentru un ceas sportiv / casual.

curele ceasuri

Sfaturi generale pentru achizitia unei curele de ceas

Cititi intotdeauna recenziile! Datori numărului mare de companii care și curele online și a faptului că nu puteți cumpăra real atunci cand achiziționați online, este bine să verificați întotdeauna ce spun alți consumatori despre produsul pe care intenționați să îl achiziționați.

Puteti cumpara o cura obisnuita pentru a face ceasul dvs. sa arate la fel de bine, insa, o cura noua poate schimba complet aspectul ceasului dvs., asa ca nu ezitati sa incercati culori si stiluri noi.

Cumparati ceasuri de mana pentru barbati , cu un stil clasic si farmec contemporan sau ceasuri barbatesti moderne, in pas cu ultimele tendinte, de la items.ro.