Consilierul ochelarilor de soare pentru barbati
Găsirea perechii potrivite de ochelari de soare pentru barbati , poate fi cu adevarat dificila. Așadar, dacă esti în căutarea unei perechi de ochelari de soare pentru tine sau bărbatul special din viața ta, nu căuta prea departe! La items.ro găsiți ochelari de soare care să se potrivească perfect pe fața dvs. și care vă ajut ă în accentuarea celor mai bune forme. 

Înainte de a cumpăra ochelari de soare, trebuie să-ți cunoști alinierea ochilor și forma feței, deoarece, nu toți ochelarii se potrivesc fe ț ei tale. Chiar dacă bărbații au mai puține accesorii de purtat, putea transforma cu ușurință întregul aspect cu o pereche de ochelari de soare. Modelul pe care îl cumpărați trebuie să vă protejați ochii de lumină, vânt și murdărie. Dacă faceți sport, ar trebui să cumpărați ochelari care vă protejează ochii de strălucirea soarelui.

În cazul în care cumpărați ochelari de soare pentru prima dată, este recomandat să îmi cumpărați personal, după ce încercați mai multe perechi, astfel încât să puteți afla ce vi se potrivește cel mai mult.

Din ce in ce mai multi barbati aleg stilul clasic - RETRO

AVIATOR

Ochelarii de soare Aviator sunt un element indispensabil pentru toți bărbații. De câte ori ați observat o celebritate hollywoodiană purtând ochelari aviator? De multe ori, nu? Asta pentru că sunt de înaltă calitate și au lentile polarizate care fac să arate bine tot anul.

CALATOR

Acești ochelari de soare au fost introduși de Ray Ban în anii 1950 și au fost la modă incă de atunci. De obicei sunt realizate cu lentile colorate slab, care sunt minunate pentru sezonul de vara.

Alegerea dintre aceste două rame este la fel ca atunci cand alegem intre mere si portocale. Sunt foarte diferite la propriu, si foarte faine amandoua. Ambele au stiluri clasice, iconice, iar la sfârșitul zilei, dacă trebuie să alegi sau rama, o să alegi pe cea mai mare grijă să-ți place mai mult și să se potrivească mai bine stilului personal.

Inainte de a cumpara o pereche de ochelari de soare, este bine sa tineti cont de:

  • Protecția împotriva razelor UV ușoare și nocive
  • Culoarea și materialul lentilelor
  • Dimensiunea ramei și materialul acesteia

PS: Găsește o pereche de ochelari care se imbina cu formele fete tale, se potriveste cu atitudinea ta si completeaza felul in care te îmbraci.