Alege ochelarii de soare pentru forma fetei tale

Dupa cum stim, forma fetei determina ce stil te avantajeaza cel mai mult. Acest articol te poate ajuta sa iti alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei tale.

Fata rotonda

Compenseaza-ti caracteristicile rotunde cu ochelari de soare in forma geometrica. Cadrele dreptunghiulare va vor ajuta sa alungiti fata, in timp ce ochii de pisica va ascutesc caracteristicile moi. Selena Gomez te va ghida cu o pereche de ochelari aviator.

Stiluri care functioneaza: ochi de pisica, dreptunghiulari si ascutiti.

Fata patrata

Opus persoane cu fete rotunde, ar trebui sa compensati caracteristicile mai clare cu rame mai curbe, spre exemplu, poarta ochelari moderni, ochi de pisica, cu margini rotunjite, care se curbeaza in jos. Olivia Wilde este un exemplu excelent de femeie care isi cunoaste forma fetei, poarta ochelari ochi de pisica moderni, cu margini curbate in jos.

Stiluri care functioneaza: aviator, fluture, ochi de pisica.

Fata in forma de inima

Daca aveti o frunte lata si barbia ingusta asemanatoare cu Kylie Jenner, incercati un stil cu rame mai groase in partea de jos. Formele paralele, se extind peste latimea fetei si completeaza linia voastra puternica. Ochelarii aviator sunt, de asemenea, o alta optiune excelenta, deoarece va contrasteaza fata in forma de inima.

Stiluri care functioneaza: rame exagerate, dreptunghiulare, aviator.

Fata ovala

Norocoaselor! Fetele cu forma ovala beneficiaza de toata gama, atunci cand isi aleg ochelarii. Ca si Rihanna, practic, poti purta orice model doriti.

Stiluri care functioneaza: rame circulare, dreptunghiulare, supradimensionate, rotunde.

Ochelarii de soare pentru dama au puterea de a flata instantaneu, de a face o declaratie si de a pune in evidenta cea mai recenta tendinta. Descopera gama completa de ochelari de soare pentru dama, la items.ro.